Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

RECONDITIONEREN LUCHTBEHANDELINGSKASTEN

Een luchtbehandelingskast fungeert als de longen van uw pand. Weersinvloeden, vocht, stof en achterstallig onderhoud veroorzaken vuilophoping in de LBK. Daardoor ontstaan bijvoorbeeld roestplekken, maar ook wordt vervuilde lucht via de kanalen diverse ruimtes ingeblazen. Deze vervuilde lucht is vaak de oorzaak van hoofdpijn, concentratieverlies, geïrriteerde ogen en duizeligheid. Men noemt dit ook wel het “Sick Building Syndroom”.

Wij bieden een programma aan om dit probleem op te lossen. Dit programma kan naar keuze in zijn geheel of gedeeltelijk worden uitgevoerd. Enkele onderdelen uit dit programma zijn:

  • Reinigen en ontroesten
  • Desinfecteren
  • Vervangen van isolatie
  • Aanbrengen van coating op vloer, wanden en staalconstructie
  • Vervangen van diverse onderdelen

Na behandeling is uw systeem weer in een optimale conditie en zal het doen wat het moet doen: Het creëren van een goede luchtcirculatie, waardoor er een gezond binnenklimaat ontstaat.

ZORGGROEP VOORTHUIZEN

Deze luchtbehandelingskast staat op het dak van een zorginstelling in Voorthuizen. De kast is door ons o.a. zowel inwendig als uitwendig gereinigd, ontroest en voorzien van een nieuwe coating. Dit oogt niet alleen mooi, maar draagt ook bij aan een luchtbehandelingssyteem wat weer optimaal werkt en daardoor langer meegaat!

LOCATIE

Voorthuizen

DATUM

10 maart 2016

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Reconditioneren luchtbehandelingskasten
Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk internet- en reclamebureau