Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

JAKON AIR BV

Betrouwbaar en Vakkundig

Over Ons IcoonWij zijn een onderneming uit Rijssen met veel ervaring op ons vakgebied. Ons team bestaat uit medewerkers die enthousiast en vakkundig te werk gaan. Kwaliteit van zowel arbeid als producten vinden wij erg belangrijk. Daarnaast veroorzaken onze werkzaamheden geen stof- of vuiloverlast omdat wij het vuil zelf opvangen en afvoeren.

Of het nou om een vervuild WTW-systeem in een woning gaat of om een slecht werkende ventilatiesysteem in een ziekenhuis, schoolgebouw of bedrijfspand, wij kunnen deze problemen voor u OPLOSSEN. Ook op het gebied van metingen, inregelen en brandwerendheid hebben wij de juiste mensen en middelen om voor u van betekenis te zijn.

Onze diensten

Onderhoud & Reiniging IcoonOnderhoud LBK IcoonOnderhoud Warmtewisselaar Icoon Luchtzijdig Inregelen IcoonInspectie en Metingen IcoonBrandwerendheid IcoonBararium IcoonAbonnement IcoonDuurzaam IcoonOver Ons IcoonContact IcoonNieuws IcoonAVG & Disclaimer IcoonDownloads IcoonSociale Media IcoonZoeken IcoonFAQ IcoonNieuwsbrief Icoon

Waarom en wanneer uw ventilatiesysteem laten reinigen? Lees hier onze toelichting.

Advies

Wij staan u graag bij als het om advies gaat. Heeft u twijfels of heeft u een reclame gehoord die u wijst op uw ventilatie? Heeft u problemen met de afvoer van bv de doushe condens? Vraag het ons gerust en wij kunnen u verder helpen.

Met trots mogen we zeggen dat er velen u voor gingen en bekijk eens de reviews op Google als op Facebook.

Nieuws

Op onze social media is veel nieuws te vinden, maar ook hier is een archief ingericht met de highlites en belangrijke updates.
Lees hier verder...

Nieuwsbrief

Wilt u liever het laatste nieuws in uw mailbox? Dan hebben wij onze nieuwsbrief voor u! Inspiratie omtrent de laatste technieken en mogelijkheden voor elk ventilatiesysteem. Één keer per kwartaal zullen wij een mail uitdoen met ons laatste nieuws. Meldt u nu aan en wij houden u graag op de hoogte!

Zoeken

Geef hier een zoekterm op. Zo vind u alles over uw zoekterm wat er op onze website over te vinden is.

0 resultaten gevonden
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen