Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

REINIGING EN ONDERHOUD

Roosters, kanalen en filters raken na verloop van tijd zwaar vervuild, waardoor de afzuiging minder wordt en de aanvoer van frisse lucht onvoldoende is. Deze vervuiling is echter vaak niet zichtbaar.

Gevolg is dat vervuilde lucht (vocht, stofdeeltjes, virussen en bacteriën) langer in een ruimte aanwezig blijft. Dit kan leiden tot benauwdheid, hoesten, hoofdpijn en ook geuroverlast. Wel zichtbare vervuiling is bijvoorbeeld schimmel in de badkamer. Daarnaast zorgt een vervuild systeem voor een verhoogde weerstand, waardoor het energieverbruik zal toenemen en onderdelen sneller zullen slijten.

Om deze nadelige gevolgen te voorkomen is het van groot belang om roosters, ventielen en kanalen periodiek te reinigen. Onze medewerkers doen dit zeer vakkundig en werken schoon en efficiënt. De werkzaamheden leiden niet tot vuil- of stofoverlast omdat wij het gehele systeem in onderdruk zetten door middel van onze eigen aangebrachte afzuigunit die voorzien is van schone filters. De vieze stofdelen zullen wij na reiniging milieuvriendelijk afvoeren.

ZIEKENHUIS ROTTERDAM

Onlangs hebben wij reinigingswerkzaamheden uitgevoerd in een Ziekenhuis te Rotterdam. Hier hebben wij op diverse afdelingen het luchtbehandeling systeem gereinigd.
 

DATUM

17 maart 2016

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Reiniging en onderhoud

GERELATEERDE PROJECTEN

Stijgkanalen appartementencomplex

Het periodiek laten reinigen van de stijgkanalen van een appartementencomplex is nodig voor een goed functionerend ventilatiesysteem. Deze werkzaamheden worden vanaf het dak uitgevoerd met beh ...

MEER WETEN
Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk internet- en reclamebureau