Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

LUCHTZIJDIG INREGELEN

Een niet goed ingeregelde installatie zal een slecht comfort en een hoog energieverbruik met zich meebrengen.


Terug naar het overzicht van alle diensten van Jakon Air.Overzicht Alle Diensten van Jakon Air Icoon

Heeft u aanpassingen gedaan aan uw systeem? Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing? Of gaat uw systeem al jaren mee en vraagt u zich af of het nog werkt zoals het bedoeld en berekend was? Zijn er klachten als temperatuurschommelingen per ruimte en verdieping, tocht en droge lucht?

Luchtzijdig Inregelen IcoonInspectie of inregelen?

Dan kan het luchtzijdig inregelen antwoord geven op uw vragen. U kunt dit toepassen als inspectie of als de laatste stap voor dat u uw ventilatie systeem (weer) in gebruik gaat nemen. Met behulp van meetapparatuur stellen wij een rapport op met bevindingen, conclusies en aanbevelingen.

De juiste balans

Aan de hand daarvan kunnen wij een plan van aanpak aanbieden om problemen te verhelpen of wanneer dat niet nodig blijk te zijn, u verzekeren dat er voldoende lucht in uw gebouw rondgaat. Luchtzijdig inregelen is eigenlijk bedoelt om een juiste balans tussen luchtaanvoer en luchtafvoer vast te stellen, maar kan ook gebruikt worden als inspectie om problemen te lokaliseren. Het luchtkanalen netwerk is meestal niet zichbaar of anderzins erg moeilijk bereikbaar. Met luchtzijdig inregelen als inspectie, kunnen wij vaak al achterhalen waar een probleem moet zitten. Inspectie IcoonIndien er vervolg onderzoek nodig is, bieden wij ook uitgebreidere inspectie mogelijkheden.

Tip!

FAQ IcoonLees er meer over in ons veel-gestelde-vragen (wanneer?, waarom?, wat?) overzicht.

Contact IcoonMeer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.


 

KANTOORPAND IN AALTEN

Reiniging

In één van de gebouwen in Aalten waar waarschijnlijk het vaakst vergaderd wordt, hebben wij de ventilatie van onder handen mogen nemen.  Het was weer tijd voor een onderhoudsbeurt om zo de vergaderingen fris en scherp te houden. De volledige afvoer met haar dakventiatoren zijn weer schoon. De foto's geven hier mooi weer het verschil tussen voor en na.

Uiteindelijk zijn kanalen, maar kanalen... Toch willen we graag laten zien welk verschil ons werk maakt. De ene organsatie hecht er belang aan en zorgt dat er periodiek onderhoud plaatst vindt en de ander wacht tot de kanalen vol zitten. Onderhoud verlengd de levensduur en voorkomt dat wij lang bezig moeten om schade als roest/rot moeten herstellen.

Inregelen

Na de reiniging hebben we alle ventielen allemaal weer ingeregeld zodat weer alles de juiste waarden had en dus de juiste hoeveelheid lucht zou verplaatsen. Door verstoppingen 'vernauwd' het kanaal wordt er te weinig afgevoerd. Dan kan het zijn dat iemand het ventiel verder open zet, omdat er klachten zijn geweest. Daarom is het luchtzijdig inregelen na een reiniging van grrot belang.

LOCATIE

Aalten

DATUM

14 januari 2020

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Luchtzijdig inregelen Reiniging en Onderhoud

Fatal error: Uncaught TypeError: trim(): Argument #1 ($string) must be of type string, array given in /var/www/vhosts/jakon.nl/httpdocs/includes/Functionz.php:853 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/jakon.nl/httpdocs/includes/Functionz.php(853): trim() #1 /var/www/vhosts/jakon.nl/httpdocs/scripts/bedrijfsactiviteit.php(216): hasContent() #2 /var/www/vhosts/jakon.nl/httpdocs/index.php(59): include('...') #3 {main} thrown in /var/www/vhosts/jakon.nl/httpdocs/includes/Functionz.php on line 853