Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

VERZEKER UZELF VAN SCHONE LUCHT

Herkent u klachten als benauwdheid, hoofdpijn, tocht of irritatie aan de luchtwegen? Dat kunnen allemaal signalen zijn om uw ventilatie systeem eens goed na te laten kijken.


Terug naar het overzicht van alle diensten van Jakon Air.Overzicht Alle Diensten van Jakon Air Icoon

Abonnement IcoonVaak horen wij ook achteraf dat men er niet van op de hoogte was dat het systeem af en toe gereinigd moest worden. Maar wanneer wij vertellen dat de afzuiging in de natte ruimte -zoals de badkamer- veel huidschilvers (van het afdrogen) opzuigt samen met condens, kan dat samenklonteren en blijven 'hangen' in bochten en/of oneffenheden. Die ophoping kan uitgroeien tot een verstopping. En omdat er geen goede afvoer meer is, kan dit weer terug in de ruimte komen. Met alle nadelige en ongezonde gevolgen van dien...


Wanneer een abonnement afsluit verzekerd u uzelf dus van periodiek onderhoud. Zo bent u verstopping tte slim af en blijft u op de hoogte van de staat waarin uw systeem zich verkeerd. Zo voorkomt u accute problmen en onverwachte kosten.

Aanvraag - Afspraak - Gezonde lucht

Elke situatie is anders. Om te beginnen zijn er veel verschillende systemen. Het hangt af van het aantal kubieke meters die afgevoerd moeten worden en of u alleen afvoer of ook aanvoer van lucht heeft. Grof gezegd zijn er 2 systemen: of u heeft een mechanisch ventilatie systeem (MV; alleen afvoer) of een warmte terug winning systeem (WTW; afvoer en toevoer). Om er zeker van te zijn dat wij weten wat wij kunnen aantreffen, zoeken wij eerst met u uit welk systeem u heeft. Aan de hand daarvan bekijken wij met u welk abonnement het beste bij u past.

Wij plannen dan een afspraak met u in om het systeem te reinigen en dan bent u weer verzekerd van gezonde lucht in uw woning.

Ook voor kantoor panden en andere gebouwen leveren wij deze service. Dan is de kans groot dat de systemen ook groter zijn, maar dat is voor ons geen probleem. We hebben het dan over luchtbehandelingskasten en warmtewisselaars. Wilt u een offerte voor uw systeem? Neem ook dat gerust contact met ons op.

 

FAQ IcoonWilt u meer lezen over de systemen (wanneer, waarom en wat reinigen?) en ons advies? We hebben meer info omtrent 'wanneer is een reiniging nodig?' en specifiek voor de MV, WTW en luchtbehandelingskast.Downloads IcoonDownload onze folder (woningbouw/particulier) met een toelichting op het reinigen en werkwijze.

Contact IcoonDat kan via de mail, contactformulierchat van Facebook of met de telefoon.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen