Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

KANTOORPAND IN AALTEN

Reiniging

In één van de gebouwen in Aalten waar waarschijnlijk het vaakst vergaderd wordt, hebben wij de ventilatie van onder handen mogen nemen.  Het was weer tijd voor een onderhoudsbeurt om zo de vergaderingen fris en scherp te houden. De volledige afvoer met haar dakventiatoren zijn weer schoon. De foto's geven hier mooi weer het verschil tussen voor en na.

Uiteindelijk zijn kanalen, maar kanalen... Toch willen we graag laten zien welk verschil ons werk maakt. De ene organsatie hecht er belang aan en zorgt dat er periodiek onderhoud plaatst vindt en de ander wacht tot de kanalen vol zitten. Onderhoud verlengd de levensduur en voorkomt dat wij lang bezig moeten om schade als roest/rot moeten herstellen.

Inregelen

Na de reiniging hebben we alle ventielen allemaal weer ingeregeld zodat weer alles de juiste waarden had en dus de juiste hoeveelheid lucht zou verplaatsen. Door verstoppingen 'vernauwd' het kanaal wordt er te weinig afgevoerd. Dan kan het zijn dat iemand het ventiel verder open zet, omdat er klachten zijn geweest. Daarom is het luchtzijdig inregelen na een reiniging van grrot belang.

LOCATIE

Aalten

DATUM

14 januari 2020

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Luchtzijdig inregelen Reiniging en Onderhoud

GERELATEERDE PROJECTEN

Groot onderhoud bij zwembad

Een mooie grote klus waar we verschillende kleine luchtbehandelingskasten hebben gereconditioneerd zodat ze weer jaren mee kunnen gaan.

Oxidatie

Zoals de foto ...

MEER WETEN

Onderhoud warmtewisselaar

Voor deze opdracht hebben we het lamellenblok van de warmtewisselaar grondig gereinigd en gecoated. Je kunt zien dat het vol blaadjes en anders vuil bedekt is. Na de lamellen schoon gespoten te heb ...

MEER WETEN

Kantoorpand Den Haag

MEER WETEN

Ventielen/afzuigkanalen

Dit zijn ventielen en afzuigkanalen van een mechanische ventilatie (MV). Het verschil tussen voor en na laat zich duidelijk zien.

...

MEER WETEN

Periodiek reinigen van Lamellenblokken

Bij een bedrijf  in Apeldoorn, reinigen wij periodiek de lamellenblokken van diverse koelmachine's . Deze koelmachine's zijn gekoppeld aan de machine's om de temperatuur  ...

MEER WETEN
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen