Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

GROOT ONDERHOUD BIJ ZWEMBAD

Een mooie grote klus waar we verschillende kleine luchtbehandelingskasten hebben gereconditioneerd zodat ze weer jaren mee kunnen gaan.

Oxidatie

Zoals de foto's wel laten zien: we hebben waren net op tijd. Veel metaal was al gedeeltelijk opgegeten door de roest. We hebben waar mogelijk de roest verwijderd en een beschermende coating aangebracht zodat er geen oxidatie meer kon plaatsvinden. Tevens hecht er slecht vuil aan deze speciale coating. De coating is namelijk super glad.

Renovatie slakkenhuis

De motorsectie was ook behoorlijk aan het roesten. Ook hier hebben we zoveel mogelijk roest verwijderd. Het slakkenhuis hebben we meegenomen naar de zaak en daar verder gedemonteerd. Waarna wij alles kinden ontroesten en coaten. We hebben de ophanging ge-up-date waardoor deze weer klaar is voor de aankomende jaren.

Lamellen en desinfecteren

De kasten hebben we verder grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Zoals te zien is zijn de lamellen zit er ook mos op de lamellen. Wij hebben deze voor zover mogelijk verwijderd en gereinigd. Dit is cruciaal voor voldoende toevoer van schone lucht. Wanneer deze lamellen verstopt raken, kan de ventilator niet genoeg lucht aanzuigen en zal deze zichzelf gaan opblazen omdat hij de ruimte vacuüm trekt.

Filters

Deze klus is afgerond met het plaatsen van een nieuwe set filters zodat deze LBK weer geheel fris zijn werkt kan gaan doen.

LOCATIE

Terborg

DATUM

4 maart 2020

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

LBK Reiniging en Onderhoud

GERELATEERDE PROJECTEN

Kantoorpand in Aalten

Reiniging

In één van de gebouwen in Aalten waar waarschijnlijk het vaakst vergaderd wordt, hebben wij de ventilatie van onder handen mogen nemen.  Het was weer t ...

MEER WETEN

Onderhoud warmtewisselaar

Voor deze opdracht hebben we het lamellenblok van de warmtewisselaar grondig gereinigd en gecoated. Je kunt zien dat het vol blaadjes en anders vuil bedekt is. Na de lamellen schoon gespoten te heb ...

MEER WETEN

Kantoorpand Den Haag

MEER WETEN

Ventielen/afzuigkanalen

Dit zijn ventielen en afzuigkanalen van een mechanische ventilatie (MV). Het verschil tussen voor en na laat zich duidelijk zien.

...

MEER WETEN

Periodiek reinigen van Lamellenblokken

Bij een bedrijf  in Apeldoorn, reinigen wij periodiek de lamellenblokken van diverse koelmachine's . Deze koelmachine's zijn gekoppeld aan de machine's om de temperatuur  ...

MEER WETEN
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen