Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

DE LAATSTE UPDATES...

Deel uw mening!

Heeft u even? Dat zou mooi zijn want wij kunnen niet zonder u! We willen van u leren en daarom graag uw mening horen. Bij Google zelf kunt bijvoorbeeld een review schrijven zodat wij ons verder kunnen ontwikkelen en verbeteren op zaken waar wij misschien niet eens bij stil hebben gestaan.

Wisselwerking

Naast onze mogelijkheid om van uw oordeel te leren, speelt er nog meer:

Ook wij worden eerst grondig op het internet bekeken en leest iedereen zich goed in voordat we gebeld worden. Dat zouden we zelf ook doen en iedereen wil graag een objectief beeld hebben van onze kwaliteit en diensten. Om iedereen een beter beeld van ons te geven willen wij ons digitale gezicht beter vorm gaan geven. En de grap is: dat doet u voor ons! De eerste indruk -ook digitaal- blijft super belangrijk en het langst bij; reviews en beoordelingen horen daar ook bij. Meningen van zoals die van u zeggen meer dan onze info op de website.

Wilt u meehelpen aan onze digitale zichtbaarheid? Laat dan een review achter en laat uw stem horen waar de volgende bezoeker veel waarde aan hecht! Namens ons en die volgende bezoeker alvast enorm bedankt!

Schrijf hier een review bij Google. Alvast bedankt!


En wij wensen iedereen natuulijk een fijn en gezond pasen! Hoe moeilijk het ook is met zulke mooie weekenden: blijf toch zoveel mogelijk thuis!

Team Jakon

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen