Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

DE LAATSTE UPDATES...

Onze oplossing voor een COVID-19-arm Nederland

Desinfecteren afbeelding

De maatregelen worden versoepeld en we kunnen weer langzaam naar meer sociale gelegenheden. Maar wat kunnen de gevolgen zijn? En hoe is de bestaande werkplek er aan toe? Hoe voorkomen we dat er brandhaarden ontstaan? Wat hangt er allemaal nog in de lucht?

PLAN VAN AANPAK

We krijgen veel bezorgde telefoontjes met mensen die bang zijn dat het virus in hun klimaarsysteem rond spookt of anderen die hun ventilatie hadden uitgezet in angst dat het zou verspreiden... Veel bezorgdheid en behoefte aan antwoorden. Om veel onrust uit de lucht te halen hebben wij een plan van aanpak opgezet, zodat wij iedereen kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheid om het virus te kunnen gaan bestrijden.

Bij de installatie van een ventilatiesystem is er een plan gemaakt om de luchtcirculatie in goede banen te leiden. Er zijn berekenen gedaan hoeveel lucht er verplaatst moet worden om te zorgen voor genoeg frisse lucht.
Dan hebben we ook meteen de technische kant van het verhaal te pakken wat te complex is om hier verder op in te gaan. Toch gaan we dit verder in het proces bekijken om te achterhalen hoe werkplekken het beste ingedeeld kunnen worden. Daarvoor is overleg met ons dus vereist, maar het volgende is wel goed voor te stellen:

Het virus verspreidt zich middels hoest- en niesdruppeltjes. Wanneer deze licht genoeg zijn om door de luchtstroom meegenomen te kunnen worden, wordt het virus afgevoerd door het ventilatiesysteem. Met regelmatig reinigen en daarna te desinfectie is het ventilatiesysteem vrij te maken van bacteriën en virussen. Het desinfecteren maakt hier het verschil!

Ben u bezorgd over uw gezondheid omdat u bijvoorbeeld weer naar het kantoor moet? Of heeft u uw twijfels of de lucht in het verzorgingshuis wel veilig is? Neem gerust contact op zodat wij samen met u, ons uiterste best kunnen doen om een tweede corona-golf te voorkomen!

MOGELIJKHEDEN VOOR ELK SYSTEEM

Deze aanpak is zowel voor kleine als grote ventilatiesystemen geschikt. Het maakt dus niet uit of u particulier, bezorgde bewoner of CEO bent: wij willen iedereen hier mee verder helpen zodat wij corona het hoofd kunnen bieden.
Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op en dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn!

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen