Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

DE LAATSTE UPDATES...

Verder verduurzamen

Zoals in een vorige blog al te lezen was, hebben we bomen geadopteerd die duurzaam bijdragen aan de filtering van de lucht. Daar kunnen we nu een volgende duurzame verbetering bij op aansluiten: zonnepanelen. Het lieft iets wat 230 Volt nodig heeft, want we voorzien (met genoeg zon uiteraard) ons nu van zonne-energie. Zo van ons dak, direct door naar de werkplaats.

Verduurzaming in de crisis

Ook de huidige crisus laat weer eens zien dat alles van elkaar afhankelijk is. Dat we elkaar helpen en iedereen een steentje bijdraagt aan het tot stand brengen van onze welvaart is prachtig. Maar door 1 rotte appel is het kaartenhuis ingestort en is er ineens een crisus. Zelfredzaamheid is daarom ook goed om juist elkaar te ondersteunen en niet geheel afhankelijk te zijn van 1 iemand/bedrijf/instantie. Langer met je middelen kunnen omgaan is iets wat wij bieden in onze diensten, maar is in moeilijke tijden ook van belang om de kosten laag te houden. Voor ons en voor jou, want dan heb je wat in handen om door te kunnen geven.

Zelfredzaamheid doorgeven

We willen ook wat gaan doorgeven aan de volgende generaties en dan is het ook een goed idee om niet alles wat nu voor handen is direct op te maken. Allemaal redenen om te verduurzamen. Althans dat vinden wij. Recycling, bewust omgaan met materialen, bewust inkopen zijn allemaal facceten waar we steeds bewuster mee om gaan en implementeren.

Voor nu en voor later

En dat hele verhaal alleen omdat wij nu zonnepanelen op het dak hebben! Wat we er maar mee willen laten zien, is dat we bewust proberen te ondernemen. Voor nu en voor later! En het liefst met veel mooie zonnige uren!

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen