Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

DE LAATSTE UPDATES...

Zijn we in beeld?

Voor de beeldvorming hebben we een YouTube kanaal in het leven geroepen om te laten zien wat onze diensten nu eigenlijk inhouden.

Iedereen is tegenwoordig online heel sociaal bezig en wij willen daar een steentje aan bijdragen. Iedereen kan nu via de verschillende kanalen ons vragen stellen over onze werkzaamheden en voor advies. Zo kunnen wij de impact van ons werk laten zien.

De ervaring leert ons namelijk dat iedereen wel merkt dat we zijn geweest, maar niemand weet wat wij dan precies gedaan hebben. Ons werk zit namelijk vaak verstopt boven het systeemplafon of zelfs helemaal op het dak. Dan komen er vanzelf vragen omdat niemand daar ooit gekeken heeft en onderschat hoe de staat van de klimaatbeheersing de gezondheid kan beinvloeden. "Schone lucht is gezonde lucht" is niet voor niets de slogan van Jakon Air. Klachten als benauwdheid, hoofdpijn, tocht, condensvorming en irritatie aan de luchtwegen kunnen een teken aan de wand zijn van een niet goed onderhouden ventilatie systeem.

Kennis moet gedeeld worden en daarom gaan we filmpjes maken over onderwerpen die met onze dagelijkse gang over de werkvloer te maken hebben. Deel uw vragen via de sociale wegen (Facebook, YouTube of LinkedIn) en wij zullen u van een (al dan niet ludiek) antwoord in de vorm van tekst of film voorzien.

 


Hier een filmpje over hoe het er vanbinnen de kanalen uitziet wanneer deze geborsteld worden.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen