Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

DE LAATSTE UPDATES...

Kantoren in 2023 Energielabel C

Heeft een gebouw meer dan 100m2 aan kantooruimte? Dan moet het 1 januari een energielabel C hebben. Zo niet dan mag er geen gebruik meer van gemaakt worden.

Dat is dus een serieuze zaak! Er zijn veel manieren om een gebouwDuurzaam Icoonenergiezuiniger te maken. Maar denkt iemand ook aan de mogelijkheden van het ventilatiesysteem?  Door de vooruitgang in de techniek is het nu mogelijk om met elektromotoren een bezuiniging van 60% te behalen! Wij hebben dit resultaat weten te behalen bij 1 van onze klanten die alles grondig heeft aangepakt.

In deze bijzondere tijd waarin vitale lucht niet helemaal meer vanzelfsprenkend is, is extra aandacht aan ventilatie van groot beland. Veilig werken en wonen is meer geworden dan een bouwhelem en een veiligheidsbril.

Wij weten ook als geen ander dat ons werk verscholen zit boven het systeemplafon of weggewerkt in een kolf. Dat maakt dat er niet direct aan onzeAlle Diensten Icoondiensten worden gedacht, totdat er een verbouwing plaatsvindt. Dan wil nog wel eens naar voren komen hoe stofdeeltjes zich hebben opgehoopt en dat dat nog wel eens kan verplaren waarom mensen hoofdpijn klachten hadden.

Schone lucht is gezonde lucht en dat is nodig om productief te kunnen werken en volledig te kunnen ontspannen.

Nu het kantoor toch goed onderhanden genomen moet gaan worden, willen wij graag onze oplossingen met u delen. Wij kunnen zorgen voor een enorme energie besparing, die zorgt voor meer productiviteit en werk- woongenot.

Neem gerust eensContact Icooncontact op voor meer informatie.

 


Meer informatie van Rijksoverheid zelf:

Energielabel C kantoren

Energielabel C kantoren - de stand van zaken

Een artiel van de Tubantie (07-06-2020) over corona, kantoren en ventilatie

Tubantia 20200607 - Corona en het klimaat in je huis, hoe zit dat eigenlijk?

 

Beslisboom - Energielabel C kantoren

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen