Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

DE LAATSTE UPDATES...

Naslagwerk van veel gestelde vragen

"Wanneer moet mijn MV-box gereinigd worden?" "Welk systeem heb ik eigenlijk?" "Kan het kwaad om de ventielen zelf schoon te maken?" "Hoe weet ik of bij ons op het kantoor de lucht vervuild is? Het ruikt er erg muf namelijk." Een kleine greep uit vragen die we dagelijks krijgen. Daaruit blijkt wel hoe onbekend het terrein van luchtbehandeling is. Daarom hebben we de meeste veel-gevraagde-vragen digitaal op papier gezet.

FAQ IcoonWe willen graag iedereen bijstaan met advies, maar we merken ook dat antwoorden op deze vragen (ook wel bekend als Frequently Asked Questions) soms wat veel is en er behoefte is om dit ergens na te kunnen lezen. Meestal is er een ventilatie systeem aanwezig bij de koop van een huis of bedrijfshal. Het is echter niet medegedeeld en/of gevraagd hoe dit systeem onderhouden dient te worden en/of de vorige eigenaar hier goed mee is omgegaan. Het systeem zit ook vaak 'verstopt' achter systeem plafons of verwerkt in een kolf. Je ziet het niet en daarom ontschiet het vaak aan een ieders aandacht.

FAQ plaatjeToch is onderhoud van grote impact op uw leefomgeving en dus uw eigen gezondheid. U kunt dan wel een mooi systeem hebben, maar wanneer het verontreinigd is, werk of leeft u in vervuilde lucht. Dat is iets wat u voor uzelf of voor uw werknemerd of medebewoners in een complex niet toewenst. Er kunnen serieuze problemen als hoofdpijn, benauwdheid, astmatische problemen of 'Sick Building Syndrome' voordoen. Het is daarom belangrijk dat u in ieder geval bekend bent met de situatie en de daarbij horende mogelijkheid om het (periodiek) te (laten) reinigen.

Alleen hierom is het goed om de vragenlijst eens door te kijken en de kennis tot u te nemen.

Mocht u na het lezen van de antwoorden alsnog met vragen zitten, staan wij u graag te woord met advies. Dat blijft natuurlijk! Hoe wij te bereieken zijn? Ook dat leest u in de FAQ of u vindt het op onze contactpagina.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen