Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

DE LAATSTE UPDATES...

Uitzending de Barometer van RTL Z

Jakon in de Barometer van RTL Z

De montage is klaar en we zijn meegenomen in de programmering van RTL Z. We worden 3 keer uitgezonden en daarna zal de bedrijfsfilm te bekijken zijn via onze sociale media kanalen. Uiteraard zijn we erg trots dat we onze passie kunnen delen met Nederland via de nationale TV! Dus schrijf in uw agenda:

  1. zondag 14 juni 10:00 uur
  2. dinsdag 16 juni 15:30 uur
  3. zaterdag 20 juni 16:00 uur

Het blijft toch een bijzondere ervaring om te praten tegen een camera. Presentratrice Annemarie Brüning deed het echt fantastisch om ons op ons gemak te stellen en zorgde dat we niet te veel werden afgeleid door de camera. We zijn het ook niet gewend om zo in de spotlight te staan, want we doen ons werk immers meestal achter of juist boven de schermen. Daarom is het ook goed om ons verhaal te vertellen, omdat simpel weg veel mensen niet weten wat ons werk inhoud en hoe belangrijk het is voor een ieders gezondheid.

Zeker nu komt het agendapunt 'schone lucht' steeds vaker op agenda's. Is het alleen om de stikstof crisus en nu weer de corona crisus... Lucht is een vitaal onderdeel om te kunnen bestaan. Omdat het zo vanzelfsprekend is, kijken mensen er niet goed meer naar om... Maar nu is het toch weer een hot-topic geworden die weer aandacht en ontwikkeling vereist en krijgt.

We willen dan ook graag zichtbaar zijn dat er oplossingen en mogelijkheden zijn vanuit onze branche en onze eigen ervaring en praktische kennis. We hebben ons plan van aanpak hier op deNieuws Icoonwebsite omschreven om het hoofd te kunnen bieden aan COVID-19. Deel deze informatie met iedereen die u kent met een ventilatiesysteem. Of het nu een klein of groot systeem is; de oplossing komt op het zelfde neer! Als de kennis maar gedeeld wordt zodat we samen wat ondernemen tegen het corona virus. We zullen dat echt samen moeten doen.

Maar goed: eerst eens even rustig TV kijken en Nederand vertellen dat er hard gewerkt wordt vanuit Rijssen!


Update 15 juni

Bekijk hier de film

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen