Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

DE LAATSTE UPDATES...

Opnames voor de Barometer van RTL Z

We hebben afgelopen vrijdag de opnames gehad voor het programma 'de Barometer' van RTL Z. Wanneer precies de uitzending zal zijn is nog niet bekend, maar zal ergens in juli of augustus zijn.

Ken je het programma niet? Dit is hun eigen samenvatting:

"In De Barometer worden succesverhalen van ondernemers gedeeld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons willen delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van De Barometer.

Iedere week ligt de focus op op een andere branche binnen de ondernemerswereld. Welke factoren bieden het bedrijf kansen en zorgen voor groei? Elke aflevering een ander thema met andere succesverhalen. De Barometer is elke zondag om 17:30 uur te zien bij RTL-Z en De Barometer Plus elke zondag om 10:00 uur bij RTL-Z."

Citaat van webite 'de Barometer'

We zijn trots dat we middels dit programma ons verhaal nationaal kunnen laten zien. We zijn dan wel een klein bedrijf je uit Rijssen, maar onze passie voor ons vak is groot en dat willen we graag laten zien. Het mooie is ook dat deze opnames tevens gebruikt kunnen worden als bedrijfsfilm.

Wij laten hier en via al onze andere kanalen weten wanneer de uitzending zal zijn.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen