Logo Jakon Air

Taal: Nederlandse vlag NL | Nederlandse vlag EN

DE LAATSTE UPDATES...

Het Schone Lucht-keurmerk

Het concept van Viridi Air is verder ontwikkelt naar een keurmerk: het Schone Lucht-keurmerk. Wij kunnen met trots mededelen dat wij voldoen aan deze “criteria voor bijdrage aan schone binnen- en buitenlucht”. 

Juist NU: zeker, veilig & beschermd zijn door optimale luchtkwaliteit 

Corona-crisis, stikstof-crisis,….keer op keer blijkt dat de luchtkwaliteit van vitaal belang is. En wat dacht u van (ultra)fijnstof? Het is zo klein en komt daardoor rechtstreeks in de bloedbaan. Een sluipmoordenaar! Het wordt tijd dat we de kwaliteit van de binnen- en buitenlucht gaan verbeteren. 

(tekst website Viridi Air)

In onze niewsblog was al te lezen dat we partner waren geworden van Viridi Air, maar nu zijn we ook beoordeelt op veel meer punten.

het Schone Lucht-keurmerk"Het Schone Lucht-keurmerk is een beeldmerk van Viridi Air dat een organisatie of product/dienst gebruikt om te laten zien dat er jaarlijks wordt bijgedragen aan méér schone binnen- en buitenlucht. Logisch want iedereen wil minder kans lopen op inademing van virussen (o.a. #Corona, Sars), fijnstof, NOx, CO2, stikstofdioxide, ozon,….enz.." "Het Schone Lucht-certificaat bewijst (door toetsing op beoordelingscriteria) het geldig gebruik van het Schone Lucht-keurmerk en is één jaar geldig. Jaarlijks wordt de organisatie of het product/dienst opnieuw beoordeeld."

We moeten ons dus blijven bewijzen bezig te zijn met een bijdrage aanDuurzaam Icoonméér schone binnen- en buitenlucht. Dat blijven we ook zeker doen! Zo zullen we inspirerende posts blijven plaatsten op onze facebook pagina en hier in onze nieuwsblog. Maar ook kunt u via onze sociale media vragen stellen over uw systeem en zorgen over de gezondheid ervan. Welk invloed heeft uw systeem op bijvoorbeeld de verspreiding van virussen? Misschien we de meest gestelde vraag van het moment. Maar omdat we nu in de overgangsfase zitten is het tijd voor nieuwe vragen en meer moegelijkheden.

We zijn achter de schermen druk bezig met het omschrijven van een adviezen waarin wij onze kennis omzetten naar praktische tips om de verspreiding verder in te dammen en hoe te werken aan gezonde en veilige werk en privé lucht.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen